Guaranteed services: video marketing (screencasts, videos, webinars, YouTube),
persuasive presentations (PowerPoint, Keynote) and
custom software (WordPress, web)

Sporočilo za javnost 21.12.2009

Printer-friendly versionPrinter-friendly versionPDF versionPDF version

Škofja vas, 21. december 2009 - Podjetje spletin.net d.o.o., visokotehnološko startup podjetje, je decembra 2009 izdelalo prvi multimedijski infoprodukt v Sloveniji "Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej". Multimedijski infoprodukti bodo spremenili izobraževanje, ker omogočajo hitrejše in udobnejše osvajanje znanj. Podjetje je leta 2008 dobilo nagrado za najbolj inovativen poslovni načrt tekmovanja Najpodjetniška ideja revije Finance.

Cederom Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej ... tudi če nikoli niste predstavili ničesar! vsebuje e-tečaj priprave predstavitev s programom Microsoft® PowerPoint® 2007 in izvedbe prezentacije s principi SOL (kratica za Sporočilo, Oblika in Logika). S spremljanjem e-tečaja uporabniki cederoma odkrijejo nasvete in tehnike, kako hitro izdelati učinkovito predstavitev, spoznajo pa tudi modele in pasti predstavitev ter znajo izkoristiti govorico telesa.

Sergej Rinc, direktor spletin.net in certificiran evropski vodja inovacij, je izjavil: "Multimedijski infoprodukt je elektronsko poročilo, elektronska knjiga ali računalniški program, ki vsebuje uporabne informacije, predstavljene na več načinov - z besedilom, slikami, zvokom ali videoposnetki (poudarek je na kombinaciji vsaj dveh načinov). Torej infoprodukt je lahko poročilo npr. v zapisu PDF, da pa ima oznako multimedijski oz. večpredstavnostni pa mora biti predstavljen še v dodatni medijski obliki npr. kot zvočni posnetek."

Z multimedijskimi infoprodukti so obogateli in postali multimilijonarji spletni tržniki kot so Rich Shefren, Mike Filsaime, John Reese, Yanik Silver in drugi. Prednost uporabnih informacij v elektronski obliki je v njihovi takojšnji uporabi v času dela z računalnikom in praviloma tudi praktičnemu prikazu, kako se naredi določeno opravilo v računalniškem programu. Klasični tečaji večinoma vsebujejo le znanja o tem, kaj je potrebno narediti.

"Predvidevam, da bodo tečaji za osnovne pisarniške in druge računalniške programe do leta 2012 preprosto izumrli, ker jih bodo zamenjali multimedijski infoprodukti za samostojno učenje. Podjetja z njimi ne izgubljajo delovnega časa za udeležbo zaposlenih na tečajih in imajo obenem nižje stroške za izobraževanje." je še dodal Sergej Rinc.

Cederom Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej je dostopen prek spletne strani http://www.prezentacija.si. Podjetje spletin.net d.o.o. je specializirano za multimedijske produkte in spletno trženje. Multimedijske produkte izdajajo v okviru založniške dejavnosti z blagovno znamko mediogram.


Za dodatne informacije vam je na voljo Sergej Rinc, uni. dipl. inž. rač. in inf., direktor spletin.net d.o.o., po telefonu 031 44 60 66 ali e-pošti: sergej@spletin.net.

We specialize in ...

Video Marketing

Video will be 50% content and 90% traffic of Internet in 2013. Do you want to have videos for marketing, e-learning or sales and more branding, customers and profit? Post a project for us on eLance or Freelancer. Your sales count, nothing else.

Sales Presentation

Want to have Persuasive Presentation? From a Presentation Guru with 17 years of working experience and numerous sales for clients? Contact us so you'll know what you need.

Terms of Service | Copyright © 2008-2014 spletin.net d.o.o. All rights reserved.
tel. +386 31 44 60 66 | fax +1 208 978 7769