“Kdo še želi pridobiti več kupcev z najbolj klikanimi zadetki iskanja Google in znati prodati naselje za 5 milijonov EUR?”

Ta video zahteva novejšo verzijo predvajalnika Adobe Flash Player. Prosimo nadgradite Adobe Flash Player.


S preprostim videoposnetkom praktično brez stroškov do
brezplačne promocije, novih kupcev in 25% več prodaje.

Vas kupci vaših izdelkov in storitev najdejo prek Interneta? Ste dosegli PNZ (Poznavanje, Naklonjenost in Zaupanje) v njihovih očeh? Si želite doseči zaupanje, ki bo garantirano povečalo vašo prodajo in zaslužek? Lahko se trudite z nekaj deset, sto in tudi tisoč stranmi pa ne bo pomagalo. Zakaj ne?

Ker ljudje preprosto ne berejo več toliko kot včasih.
Dolga besedila o vašem izdelku? Ne, bralci jih preskočijo
(razen če kdo RES potrebuje TOČNO vaš izdelek).
Seznam vseh lastnosti vašega produkta?
Ne, če niso navedene predvsem prednosti.
In kdo bere nekaj strani dolge opise vaših storitev? Nihče. Vse, kar se obiskovalec vaših spletnih strani vpraša, je “Kaj je tukaj zame?“.
In če tega ne izve v največ 15 sekundah (in če ga to pritegne, še ostane na vaši spletni strani za več informacij), bo – ODŠEL.
Gospodarska recesija gotovo ni prijazna podjetnim. Sredstva za oglaševanje ste morali zmanjšati in se posvetiti očitno cenejšim načinom promocije. Toda eden od teh načinov je povečal število poslovnih kontaktov (in možnosti prodaje) tistim, ki razmišljajo na dolgi rok.

Zamislite si, da dobite vsak dan nekaj novih naročil. Rednih kupcev vaših izdelkov. In ki vas priporočajo tudi drugim. To ste dosegli s tem, kar že počnete. Brez stroškov oglaševalskih agencij, spletnih podjetij in članstev v raznih združenjih. Brez najemanja piscev vaših besedil, dragih marketinških agencij in spletnih oblikovalcev, ki ne razumejo vaše dejavnosti.
Lahko sploh dosežete večjo prodajo za manj denarja?

Koliko sploh plačate za oglaševanje vsak mesec? Vsak dan? Se splača? Lahko to zmerite? Prinese več dobička kot stroška?

“Lahko stroške oglaševanja zmanjšam na 0 EUR?”

Seveda lahko. Le bodite pametnejši od konkurence. Kako? Tako da posnamete video posnetke o vaši ponudbi.

Zdaj vas že slišim “Kaj? Video posnetek? To je hudo drago, zahtevno in traja preveč časa!”. Pa ni tako. Ni drago, ni zahtevno in ravno zaradi tega, da vam ne vzame preveč časa, se splača narediti video posnetke o vašem podjetju, izdelkih in storitvah.

Želite dokaz? Lahko si ogledate brezplačne promocijske video posnetke za seminar Video marketing 2011 decembra v Celju. Praktično vsi so bili narejeni v enem dopoldnevu! Dva od teh posnetkov sta bila narejena brez video kamere, ker ni nujno, da se na video posnetku pojavite vi osebno, v živo. Kaj potrebujete?

 1. Programsko opremo za predstavitve (PowerPoint ali brezplačni OpenOffice Impress).
 2. Poceni mikrofon (lahko tudi že vgrajen v vaš prenosni računalnik).
 3. Program za snemanje z ekrana (dobijo se tudi brezplačni).

Torej lahko takšen video naredite brezplačno, za 0 EUR (potrebujete le nekaj časa).

Zelo pomembno za vas je, da spletni iskalniki vaš novo dodani video uvrstijo v zadetke iskanja v manj kot 20 minutah – za običajne spletne strani je kaj takšnega praktično nemogoče! Obiskovalci vaših strani, ki si videa NE ogledajo, kupijo za 25% več (ker imajo že zaradi tega, ker ste pripravili video, večje zaupanje v vašo znamko, izdelek ali storitev). Tisti, ki pa si video ogledajo, kupijo za 397% več (po podatkih ugledne spletne trgovine zappos.com od leta 2009 naprej)!

Pravih rezultatov, ki jih dosegamo za naročnike (in ki so v Internetu ta trenutek), vam ne moremo odkriti. Ker smo korak pred konkurenco, lahko si pa predstavljate, kako ste lahko prvi v Google. Želite spoznati to super možnost garantiranega pridobivanja novih strank brez stroškov? Potem preberite vse spodaj.

Kako lahko to preprosto, poceni in hitro izvedljivo promocijo ponovite za vaše potrebe?

Zelo preprosto. Najboljši način za odkrivanje novih znanj je nekaj minut na dan. In samo toliko boste potrebovali! Tudi če bi vam ponudili le posnetke prezentacij na omenjem seminarju, vam to ne bi pomagalo brez praktičnega prikaza. Ki pa je na voljo posebej za vas, tudi če nikoli niste slišali o optimizaciji spletnih strani, video zapisih in drugih podobnih pojmih.

Tako boste na cederomu Video marketing 2011 prejeli prezentacije:

 • kako zaslužiti v Internetu z optimizacijo spletne strani,
 • kako iskalni marketing enostavno uporabiti za spletni video marketing in doseči PRVI zadetek iskanja Google (dnevne nove stranke!),
 • kako video marketing učinkovito proda od ure do počitniškega naselja (za 5 milijonov EUR!).

Toda te prezentacije ne bi bile vredne toliko brez praktičnega video prikaza “kako” za vsak posamezen ekran prezentacij. Prikaz predstavljajo uporabno ločeni kratki, razumljivi in ponovljivi koraki.
Vse korake lahko preprosto ponovite sami ali pa jih opišete vašemu spletnemu mojstru – nič vam ni potrebno razmišljati!

Pridobite svoj cederom takoj zdaj »

Že to bi bilo dovolj, da se vaš video pojavi med prvimi zadetki iskanja Google, toda video je vseeno potrebno posneti. Zato je zelo vredno imeti enostavne recepte za pripravo videoposnetkov in če boste imetnik cederoma, vam bo dnevno dobro služil …

Bonus #1

e-tečaj “moj VIDEO prodaja”

Moj video - člansko spletiščee-tečaj moj VIDEO prodaja vas bo v 5 tednih spremenil v video eksperta! Vsak dan se vam odkrijejo nove vsebine, ki zahtevajo le 5 do 15 minut vašega časa. Skupaj gre za 90 videoposnetkov, ki vam bodo pokazali vse skrivnosti, kako lahko hitro naredite kvaliteten, učinkovit in prepričljiv video. Ne le to, prejmete tudi vse predloge, načrte, video ozadja, glasbene namige, miselne vzorce in drugo. Boste uporabljali sistem Moodle kot v šolah? Ne, na voljo vam je veliko bolj enostavno, hitrejše in bolj pregledno uporabniško okolje.

Vrednost tega e-tečaja v samostojni prodaji je 177 EUR, tukaj ga dobite BREZPLAČNO! Več vam lahko ponudijo le visoke šole za multimedije, toda vi boste imeli praktična znanja za video prodajo, ki jih te šole ne predstavijo. Morda boste prav vi katerega od diplomantov vodili s tem e-tečajem, ko bodo vaši videoposnetki dosegali dobiček. In prihranili boste za veliko dražje video tečaje v Internetu.

Zahtevajte vaš cederom z vsemi bonusi tukaj »

Bonus #2

5 tednov brezplačne podpore

Brez pomoči pri novih tehnologijah boste težko odpravili nekatere težave programske opreme, preobsežne datoteke videoposnetkov za splet ali video, ki se “ne zloži skupaj”. Brez skrbi, v zasebno spletišče vnesete vaše vprašanje (morda je že odgovorjeno) in prejmete odgovor hitro. Največ težav navadno povzroča prvi video (ja, tudi meni je), potem pa naslednje enostavno “stresate iz rokava”. Pomoč za vas? BREZPLAČNO.

Pošteno povedano – vse, kar potrebujete za video v Internetu, je v e-tečaju moj VIDEO prodaja. Pogledate, prenesete, uporabite. Tako enostavno je. Samo zamenjate sliko, povlečete video del z miško, posnamete vaš govor preko obstoječega zvoka … nekaj minut ali tudi sekund zabavnega opravila. Tudi če vam ne bi šlo, boste kmalu znali vse, ker vam bomo pomagali. Vrednost pomoči (povprečno 5 zahtevkov x 20 EUR) je 100 EUR.

Bonus #3

Enourni video “7 najboljših SEO nasvetov za WordPress”

Ta video razloži 7 sedem najboljših nasvetov za optimizacijo spletnih strani. Nasveti so uporabni za vse vrste spletišč, bolj natančno pa se lahko takoj uporabijo za spletišča z vzpostavljenim blogom WordPress. To je najbolj razširjeno brezplačno orodje za spletne dnevnike, ki jih iskalniki uvrstijo visoko v zadetkih iskanja. Vaše spletišče lahko popolnoma spremenite, tako da nima videza bloga. Seveda so nasveti tudi za video v blogu.

Video je v angleščini toda enostavno razumljiv. Trenutno ga prodaja naš tuj partner za 37 USD, torej je vrednost tega bonusa 30 EUR.

Kliknite za dostop do članskega spletišča zdaj »


“Kaj točno dobim z izdelkom Cederom

Video marketing 2011?”

Video marketing 2011
prezentacije z video komentarji

(vrednost 297 €)

Tri prezentacije z video komentarji o optimizaciji spletnih strani, video marketingu in kako z videoposnetki doseči prvo mesto zadetkov iskanja Google ter večjo prepoznavnost in prodajo brez plačanega oglaševanja

297 €

Bonus #1:
moj VIDEO prodaja

(vrednost 177 €)

5-tedenski e-tečaj o videu v spletu, skupaj 90 kratkih videoposnetkov ter predloge, grafična in video ozadja, miselni vzorci in zvočne datoteke

177 €

Bonus #2:
5 tednov brezplačne podpore

(vrednost 100 €)

5 tednov brezplačne podpore (zasebno spletišče)

100 €

Bonus #3:
Video 7 najboljših SEO nasvetov za WordPress

(vrednost 30 €)

7 najboljših SEO nasvetov za WordPress (1h video), ki vaše spletišče oz. blog uvrstijo na prvo stran zadetkov iskalnika Google pa tudi druge (Bing, Yahoo!, Najdi.si)

30 €

Skupaj:
Cederom Video marketing 2011

Prezentacije, spletinarji, vprašanja in odgovori, zvočni posnetki, PDF-ji, predloge in vsi bonusi

604 €

Danes je le: 604 € 497 € 297 €

247 €

(ampak samo za nekaj ljudi)

Če iz kakršnegakoli razloga menite, da vam znanja v tem paketu ne bodo omogočila izdelave vaših videoposnetkov hitreje kot ste kadarkoli mislili, da je mogoče … potem nam v 30 dneh pošljite preklic, prekinite poslovanje z mano in dobite vsak cent nazaj.

Ampak jaz sem super prepričan, da boste uporabili vse, da boste implementirali naše sisteme in da nam boste poslali vašo izjavo o zadovoljstvu. In koliko več (kupcev, prodaje, _______ ) ste dosegli, potem ko ste nas našli in izkoristili naš e-tečaj.

Pomislite, koliko vam pomeni nekaj novih strank dnevno? Brez dodatnih stroškov. Brez najemanja oglaševalskih agencij. In brez tveganja, da gledalci vaših videoposnetkov sploh ne pridejo na vašo spletno stran … Cederom Video marketing 2011 skupaj z vsemi bonusi je gotovo vreden več kot 297 EUR ali eno skodelico kave na dan naslednjega pol leta. Ker vam pa želim pomagati, za vas, prvih 200 imetnikov cederoma (še ste lahko med njimi), garantiram ugodno investicijo samo 247 EUR. Le izpolnite spodnje naročilo za garantirane rezultate, celotni rizik pa prevzamemo mi. Če ne boste zadovoljni z vsemi praktičnimi informacijami, lahko v 30 dneh vrnete izdelek in vam vrnemo vsak cent.

DA, Sergej, želimo s preprostimi video posnetki prodati več!

Izpolnite polja spodaj, pritisnite gumb “Oddaj naročilo” in vam bomo po pošti naslednji dan poslali cederom Video marketing 2011.

  Naziv*

  Vaše ime*:

  Vaš E-naslov*:

  Vaš telefon/GSM*:

  Podjetje

  ID št. za DDV, DDV zavezanec

  da

  Naslov, poštna številka, kraj* (v ustrezna polja)

  Naročam naslednje število cederomov po 247 EUR* (kontaktirali vas bomo za brezplačni dostop do e-tečaja "moj VIDEO prodaja")

  Plačilo*

  (potrdite levo)

   
  Priporočilo za moj VIDEO prodaja


  Mojca Črtalič Andolšek, OZS Novo mesto


  Lahko pa tudi enostavno pokličete 031 44 60 66 ali pošljete faks na 001 208 978 7769, e-pošto na sergej@spletin.net oz. navadno pošto na spletin.net d.o.o., Prekorje 49, 3211 Škofja vas.

  Hvala za vašo pametno odločitev!
  Sergej Rinc
  uni. dip. inž. rač. in inf.
  spletin.net d.o.o., direktor
  031 44 60 66
  sergej@spletin.net

  P.S. Dosedaj sem za razne e-knjige, video tečaje, teleseminarje (to so t.im. infoprodukti) porabil več kot 5.000 EUR v zadnjih petih letih. Čeprav svetujem drugim, da se splača kupiti nov infoprodukt tudi če dobijo samo eno novo idejo, to ni vredno nič, če te ideje ne uporabijo takoj.

  Zato se pred nakupom česarkoli o spletnem trženju (e-knjiga, podcast, video, teleseminar, seminar) vprašajte, ali vam bo to koristilo v tem tednu ali v tem mesecu (v skrajnem primeru tudi v enem letu) in boste to tudi uporabili. Če novega znanja ne uporabite čimprej, raje prihranite denar za znanja, ki jih boste lahko takoj uporabili (in z njimi zaslužili za povrnitev investicije in nato naprej za dobiček). Sam vem, da ne bom prodal NOBENE kopije programa za organizacijo digitalnih slik, če ne bom uporabil videa v Internetu.

  P.P.S. Takoj uporabno, kvalitetno in tudi v svetovnem merilu popolnoma novo znanje optimizacije spletnih strani, izdelave videa in doseganja prvega mesta zadetkov iskanja Google je s tem cederomom najbolj ugodno dostopno, in to v Sloveniji. Pomislite, koliko dodatnih kupcev boste dobili dnevno brez dodatnih stroškov, ko bo vaš video posnetek PRVI zadetek ali vsaj PRVI video zadetek iskanja Google! Naročam NOV način spletnega trženja, dokler je ponudba še na voljo

  Sergej Rinc je ustanovitelj podjetja spletin.net d.o.o. in strokovnjak za multimedije in spletno trženje.

  Sergej je specializiran za multimedije od leta 1994 in združuje spletna znanja o Internetu od leta 1996. Je strokovnjak za pripravo dokumentacije, prezentacij in visoko uvrščenih strani v spletnih iskalnikih ter pomaga ekspertom, podjetnikom in govornikom izkoristiti preprosta in učinkovita orodja za njihov posel za doseganje več potencialnih strank, kupcev in prodaje.

  Sergej piše redno v blog Prezentacija.si in občasno v druge bloge kot je PredstavitevPodjetja.com. Sprejme vabila na konference, kjer prikaže napredne načine uporabe multimedijev, doseganje prvih pozicij v spletnih iskalnikih in tehnike izvedbe prezentacij. Za poslovni načrt je leta 2008 prejel podjetniško nagrado revije Finance in želi rešiti problem organizacije, shranjevanja in iskanja multimedijev. Seminar Video marketing je del te poti.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Scroll to Top