Strinjam se s pogoji uporabe

Kupec potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja na spletni strani in da se z njimi strinja.

1. PODATKI O PONUDNIKU

Spletno trženje na http://spletin.net izvaja podjetje spletin.net d.o.o. Celje. Družba je vpisana v sodni register Celje pod matično številko 3343766. Družba ni zavezana za plačilo DDV (ID za DDV je SI51570378).

2. NAROČILA

Kupec odgovarja za vse podatke, ki jih je posredoval v procesu naročanja. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi, ki nastanejo zaradi napačno posredovanega naslova ali drugih podatkov.

Kupec po oddaji naročila prejme potrditev naročila po elektronski pošti, račun za naročeno gradivo pa prejme ob dostavi gradiva.

3. ODPOŠILJANJE NAROČILA

Gradivo se dostavlja v kuvertni ali kartonski embalaži glede na vrsto gradiva. Naročeno gradivo ponudnik praviloma odpošlje dan po prejemu naročila. Navedeni rok začne teči po prejemu naročila do 12. ure še isti dan, po 12. uri pa naslednji dan. Če naslovnik ob poskusu dostave ni dosegljiv, dobi pisno obvestilo o možnostih prevzema pošiljke.

Za izgubo ali poškodbo pošiljke odgovarja prevoznik, tj. Pošta Slovenije. Ponudnik v primeru poškodbe ali izgube pošiljke pošlje novo pošiljko, takoj ko dobi o tem obvestilo. Kupec mora o poškodbi ali izgubi pošiljke obvestiti prevoznika ali ponudnika.

Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije. Poštnino plača ponudnik in ni v kupčevo breme, razen če se kupec in ponudnik dogovorita drugače.

Pri pošiljkah, ki so poslane po povzetju, si Pošta Slovenije pridržuje pravico do zaračunavanja provizije za poštno nakaznico in se šteje v breme kupca. Uradno veljavni cenik poštnih storitev je objavljen na spletni strani www.posta.si.

4. VRAČILO NAROČILA

Kupec ima pravico vrniti naročeno gradivo v roku 30-ih dni od prejema pošiljke. Svojo odločitev sporoči na naslov podjetje@spletin.net. Naročeno gradivo mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjenem stanju, najpozneje v 3 dneh od obvestila o vračilu naročila.

Naročilo mora kupec vrniti na naslov spletin.net d.o.o., Prekorje 49, 3211 Škofja vas.

Če so izpolnjeni vsi navedeni pogoji, ponudnik vrne kupnino najpozneje v roku 10 dni oziroma nadomesti vrnjeno naročilo v skladu z željami kupca ali v skladu z medsebojnim dogovorom.

Stroške pošiljanja za vračilo naročila krije kupec. Ponudnik krije stroške pošiljanja reklamiranega gradiva le v primeru dostave napačnega gradiva t.j. če kupec ne prejme gradiva, ki ga je naročil.

5. CENE

Vse cene so navedene v evrih. DDV na podlagi 1. odst. 94. člena Z-DDV (Ur.l.RS117/2006 z dne 16.11.2006) ni obračunan.

Cena, ki je izpisana ob koncu naročila, je končna cena, sestavljena iz cene izdelka oziroma izdelkov in morebitnih popustov. Ponudnik krije stroške pakiranja in embalaže.

Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cene. Za kupca je veljavna cena, ki je objavljena na dan njegovega naročila t.j. na dan zaključka in oddaje naročila.

6. PLAČILNI POGOJI

Ponudnik zagotavlja naslednje načine plačila:

6.1. Plačilo po računu je namenjeno samo pravnim osebam. Kupec po pošti skupaj z naročenim gradivom prejme račun na naslov, ki ga je navedel v naročilu.

6.2. Plačilo po povzetju, pri katerem je možno le plačilo v gotovini. Ne glede na vrednost pošiljke mora biti kupec osebno prisoten pri prevzemu. Pri pošiljkah, ki so poslane po povzetju, si Pošta Slovenije pridržuje pravico do zaračunavanja provizije za poštno nakaznico in se šteje v breme kupca. Uradno veljavni cenik poštnih storitev je objavljen na spletni strani www.posta.si.

7. VARNOST

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja podatkov in plačil.

8. VARNOST OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno za vodenje računov, ponudb in za ostalo potrebno dokumentacijo.

9. PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si bo prizadeval za obravnavanje pritožbe v čim krajšem možnem času in o tem obvestil kupca.

Ponudnik si bo prav tako prizadeval za sporazumno reševanje vseh morebitnih sporov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top