Predavatelji

Tomaž Gorec je strokovnjak za optimizacijo spletnih strani in spletno oglaševanje. Za seboj ima več uspešnih spletnih projektov, ki dokazano prinašajo denar. Ob tem pa je potrebno omeniti, da je bil vložek v projekte minimalen.
Na naslovu www.oglasevanje.org boste našli njegov blog na katerem piše članke o spletnem oglaševanju in marketingu na internetu. Njegov osebni blog se nahaja na naslovu www.tomazgorec.si.
Primer 1. mesta v zadetkih iskanja Google: “zaslužek” za spletišče www.zasluzek.org.


Sergej Rinc je strokovnjak za multimedije in optimizacijo spletnih strani. Za poslovni načrt je dobil podjetniško nagrado Najpodjetniška ideja leta 2008 revije Finance. Vodi podjetje spletin.net, ki izdeluje multimedijske infoprodukte in programsko opremo ter gradiva za e-tečaje.
Za pomoč podjetjem piše blog Prezentacija o pripravi predstavitev, posebej za predstavitev podjetij pa objavlja (video) nasvete na naslovu PredstavitevPodjetja.com. Osebna, manj ažurirana stran je na http://sergej.rinc.ws.
Primer 1. mesta v zadetkih iskanja Google: “predstavitev” za spletišče www.prezentacija.si.


Edvard Kurnik je strokovnjak spletne komunikacije. Je lastnik podjetja Medija Marketing
(www.media-marketing.si) v katerem se predvsem ukvarjajo s social marketingom.
V zadnjem času panoga online video marketinga zavzema vodilno vlogo v njegovem podjetju, saj je ravno z njihovo pomočjo realiziral prodajo za mnoge projekte. Na tem predavanju vam bo predstavil konkretne primere iz prakse in vam povedal kako lahko tudi vi uspešno povečate prodajo s pomočjo online video marketinga.
Primer dominacije z video posnetki: “croatia real estate” za serijo videoposnetkov o nepremičninah na Hrvaškem.

Scroll to Top