Seminar Video marketing 2011 – Kako BREZPLAČNO do prvega zadetka iskanja Google! Želite prodati več?

Seminar Video marketing 2011 je končan, hvala vsem za udeležbo! Udeleženci s kotizacijo ste prejeli vsa gradiva po e-pošti, za vse druge je na voljo informacijski produkt >>> cederom Video marketing 2011<<< s prezentacijami, orodji in bonusi. Želite prehiteti vso konkurenco v spletu?

Nujno obvestilo: vsi, ki ste prejeli >sporočilo po e-pošti o seminarju (zadržite miško)<, ste v bazi PIRS. Lahko preverite uporabo vašega e-naslova za prvo obveščanje: www.pirs.si.

Prijava | Zakaj? | Cilji | Kaj?

[display_podcast]

Vas kupci vaših izdelkov in storitev najdejo prek Interneta? Ste dosegli PNZ (Poznavanje, Naklonjenost in Zaupanje) v njihovih očeh? Si želite doseči zaupanje, ki bo zagotovo povečalo vašo prodajo in zaslužek? Seminar Video marketing vam bo pomagal.

Leto 2010 gotovo ni bilo prijazno podjetnim. Sredstva za oglaševanje smo morali zmanjšati in se posvetiti očitno cenejšim načinom promocije. Toda eden od teh načinov je povečal število poslovnih kontaktov (in možnosti prodaje) tistim, ki razmišljajo na dolgi rok.

Dovolite, da vas povabimo na
seminar Video marketing 2011, seminar o internetnem video marketingu, saj je internetni video najbolj rastoča veja uporabe interneta (300% rast letno!). Na enem mestu boste od treh strokovnjakov odkrili:

  • kako zaslužiti v Internetu z optimizacijo spletne strani,
  • kako iskalni marketing enostavno uporabiti za spletni video marketing,
  • kako video marketing učinkovito proda od ure do počitniškega naselja.

Svoje znanje in izkušnje bodo predstavili Tomaž Gorec, Sergej Rinc in Edvard Kurnik. Optimizacija spletne strani je osnova tudi za video marketing, zato bo Tomaž Gorec jasno prikazal, kako lahko z dobrim načrtom dosežete nekaj sto tisoč evrov prodaje letno prek spleta. Sergej Rinc vam bo odkril načine, kako hitro narediti kvaliteten video, z njim doseči prvo stran zadetkov IN prvi zadetek iskanja Google ter tako trajno pridobivati nove potencialne in prave poslovne partnerje oz. kupce vaše ponudbe.

V drugem delu vam bo Edvard Kurnik pokazal, kako lahko z video marketingom prodate tudi, če prej tega nikakor niste dosegli. Svoje praktične izkušnje pa bodo vsi trije strokovnjaki delili z vami na okrogli mizi, kjer boste zagotovo izvedeli odgovore na vsa vaša vprašanja o iskalnem in video marketingu.

Udeleženci seminarja boste prejeli tudi zmogljivo darilo, ki naj ostane skrivnost. Prišepnemo vam, da boste s tem darilom – ki je vredno vsaj trikrat več od investicije v ta seminar – enostavno in hitro postali znan strokovnjak v vaši dejavnosti, video posnetke pa boste znali preprosto pripraviti sami pa tudi za druge (priložnost!). Poznavanje, naklonjenost in zaupanje pa prineseta – seveda, (večjo) prodajo.

Seminar Video marketing 2011 bo verjetno vaš zadnji seminar o Internetu v tem letu, bo pa v primerjavi z drugimi seminarji gotovo najbolj vplival na vaš poslovni uspeh v naslednjem letu. Dogodek bo 15. decembra 2010 od 10. ure dalje v prostorih Tehnopolisa na Kidričevi 24 v Celju. Za parkirišče in enostaven dostop je poskrbljeno.

Prijava

Seminar Video marketing 2011 je zaključen, na tej strani lahko kupite cederom Video marketing 2011. Predvideni datum izida: 20. december 2010!

Na seminarju boste spoznali:

Oglaševanje izdelkov in storitev se seli v Internet. Ponekod je že preseglo delež oglaševanja prek televizije (npr. Švedska). Pomembno je, da vas bodoči in sedanji kupci ter poslovni partnerji najdejo prek spleta.

Zato enostavno morate poskrbeti, da se vaša spletna stran pojavi med zadetki iskanja v spletnih iskalnikih. Poglavitni način iskanja informacij v spletu je že nekaj let s pomočjo ključnih besed, ki jih vpišemo v vnosno polje iskalnika. Kdor vas ne najde v zadetkih iskanja, vas verjetno tudi sicer ne bo nikoli našel.

Optimizacija spletnih strani je prvi pogoj za dosego večjega obiska vaše spletne strani. Nekaj dela lahko naredimo sami, nekaj pa ga je dobro prepustiti tudi specializiranim podjetjem. Internetni video omogoča, da uporabite dobre elemente iskalnega marketinga in z video posnetki privabite ljudi, ki jih zanima vaša rešitev njihovih problemov. In ne le to, z video posnetki lahko učinkovito predstavite vašo prednost pred konkurenco, promovirate lastno ponudbo in ponudbo drugih ter si zagotovite dolgoročne uporabnike vaših izdelkov in storitev.

Na okrogli mizi boste prvič v Sloveniji lahko izvedeli vse najboljše o iskalnem in video marketingu iz poslovne prakse vseh treh sodelujočih strokovnjakov. V kolikor odgovora ne bo možno podati na okrogli mizi, ga boste prejeli v 24 urah na vaš e-naslov. Garantirano!

Ja, želim se prijaviti

Cilji seminarja:

  • spoznati poslovne priložnosti, ki jih ponujata iskalni in video marketing,
  • odkriti učinkovite načine priprave video posnetkov, ki bodo sprožili akcijo gledalcev,
  • uporabiti odkrita znanja za večjo prodajo in dobiček.

Seminar Video marketing 2011 je namenjen podjetnikom in vsem, ki o podjetju šele razmišljajo, iskalcem novih poslovnih priložnosti pa tudi posameznikom, ki želijo zaslužiti v Internetu.

Na seminarju Video marketing 2011 bo za vas:

09:45 – 10:00   Sprejem
10:00 – 10:05   Uvod v seminar
10:05 – 10:45   Tomaž Gorec: Zaslužek na Internetu
10:45 – 11:15   Sergej Rinc: Video marketing, PNZ in večja prodaja
11:15 – 11:30   Odmor
11:30 – 12:00   Edvard Kurnik: Praktični primeri video marketinga za večjo prodajo
12:00 – 13:00   Okrogla miza: Iskalni in video marketing za 2011

GARANCIJA za seminar Video marketing 2011

Tako smo prepričani v kvaliteto vsega, kar boste videli IN uporabili, da nudimo popolno 100% garancijo vrnitve kotizacije za seminar Video marketing v celoti še prvi del seminarja (do 11:15). Če v prvem delu seminarja ne boste zadovoljni, lahko mirno vstanete, se pri vhodu vpišete za odjavo in vam vrnemo vsak cent. Ves rizik je na naši strani.
V primeru odpovedi pa niste upravičeni do vseh pripomočkov, navodil in orodij v vrednosti več kot 457 EUR. Brez teh bo vaš poslovni uspeh manjši kot bi lahko bil, ker smo za vas naredili preproste korake za pripravo vašega internetnega videa. Samo enostavno jim sledite in boste garantirano dosegli večjo prodajo in prehiteli konkurenco, najhitrejši še v tem letu. Če se ne morete udeležiti a ne prejmemo pisne odpovedi za seminar Video marketing 2011 na dan seminarja do 9. ure, boste prejeli vsa gradiva kot da bi bili na seminarju prisotni in ne boste ničesar zamudili.


Prijavnica za seminar Video marketing 2011

Prijavnica ni več na voljo, na cederomu Video marketing 2011 so vse prezentacije z video komentarjem.

 

Hvala, da ste prišli v Celje!
Sergej Rinc
spletin.net d.o.o., direktor
031 44 60 66
sergej@spletin.net

Osebna izjava: dosedaj sem za razne e-knjige, video tečaje, teleseminarje (infoprodukte) porabil več kot 5.000 EUR v zadnjih petih letih. Čeprav svetujem drugim, da se splača kupiti nov infoprodukt tudi če dobijo samo eno novo idejo, to ni vredno nič, če te ideje ne uporabijo.

Zato se pred nakupom česarkoli o spletnem trženju (e-knjiga, podcast, video, teleseminar, seminar) vprašajte, ali vam bo to koristilo v tem tednu ali v tem mesecu (v skrajnem primeru tudi v tem letu) in boste to tudi uporabili. Če novega znanja ne uporabite čimprej, raje prihranite denar za znanja, ki jih boste lahko takoj uporabili (in z njimi zaslužili za povrnitev investicije in nato naprej za dobiček).

P.S. Posnetki prezentacij, orodja in dostop do bonusnega gradiva so na voljo. Če niste izkoristili ugodne možnosti prijave, je takoj uporabno, kvalitetno in tudi v svetovnem merilu popolnoma novo znanje optimizacije spletnih strani, izdelave videa in doseganja prvega mesta zadetkov iskanja Google vseeno najbolj ugodno dostopno v Sloveniji.
Seminar Video marketing 2011 – Kako BREZPLAČNO do prvega zadetka iskanja Google!

Scroll to Top