Pogosto zastavljena vprašanja

1. O čem bo sploh seminar?

O učinkoviti uporabi video marketinga v svetovnem spletu. Preberite vabilo in program ter vljudno vabljeni, da si ogledate tri brezplačne video posnetke.

2. Garantirate rezultate (prvi zadetek iskanja Google)?

V spletu je težko karkoli garantirati. Če boste sledili korakom, ki bodo v prezentaciji drugega dela seminarja, boste lahko dosegli uvrstitev vašega video posnetka na prvo mesto zadetkov iskanja za izbrano ključno besedo.

3. Kaj vsebuje e-tečaj (bonus #1)?
5 tednov praktičnih lekcij z video posnetki, predlogami in drugimi gradivi. Odkrili boste različne načine izdelave, montaže in distribucije vaših video posnetkov ter kako jih učinkovito uporabiti za video marketing.

4. Mi boste pomagali pripraviti video?
E-tečaj (glej točko 3) vam bo pomagal, da boste hitro in enostavno znali pripraviti vaš video. Brezplačno vam bomo pomagali z nasveti in pomočjo v zasebnem spletišču za e-tečaj, izdelavo videa pa lahko naročite tudi pri nas.

5. Lahko z mano pride še kdo drug iz podjetja?
Lahko, vendar prosimo, da njihova imena in priimke vnesete v obrazec in sicer v polje “Vaše vprašanje za okroglo mizo”. Število udeležencev moramo namreč sporočiti lastniku dvorane.

6. Kako je s temi popusti za več udeležencev iz istega podjetja?
Zelo enostavno, za drugega udeleženca poravnate še 50% celotne kotizacije. Prosimo, da ni več kot pet (5) udeležencev iz istega podjetja, kotizacija velja podobno (trije za 200% kotizacije, pet za 300% kotizacije ipd).

7. Kako se prijavim?
Seminar je bil izveden. Video prezentacije lahko dobite na prvi strani seminarja.
Originalno besedilo:
Prosimo izpolnite prijavnico in vas bomo čimprej kontaktirali ter poslali predračun, če ste pravna oseba. Pod prijavnico je tudi povezava na možnost poravnave kotizacije s kreditno kartico prek varne spletne storitve PayPal (le za enega udeleženca, za več nas prosim kontaktirajte prek strani Vabilo in program).

8. Kam naj pridem?
Poglejte lokacijo Tehnopolisa. Dodan je zemljevid in zamegljen video posnetek za več pomoči (da se nismo ukvarjali s skrivanjem registrskih tablic …). Čakamo vas v 4. nadstropju prve stavbe Tehnopolisa, v sejni vogalni sobi, ki je popolnoma levo od dvigala.

9. Ni nagovor na koncu tretjega videa malo “pokajoč”?
Lepo, da ste to opazili. Res, pozabil sem nastavek za video kamero in se moram zahvaliti moji sedemletni hčerki, da je pogumno držala video kamero (od tod vsi tisti “poki”). Seveda sem jo za to nagradil. Posnetek pa sem pustil prav namenoma, da vidite, da se tudi drobne napake v videu ob dobri vsebini, vrednosti prikazanega in dobrem zvoku – oprostijo. V Internetu ne potrebujete idealnega video posnetka!

Za dodatne informacije nas kontaktirajte prek začetne strani seminarja ali vnesite vaše vprašanje spodaj.

Hvala,
Sergej Rinc, spletin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top